bulaa Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9752037 Mam pytanie odnośnie tej tapicerki z tego ogłoszenia bo pierwszy raz taką widze czy była taka orginalnie w megankach czy może to pokrowce? a druga sprawa to atrapa grilla, plaster miodu tak jak w coupe, trochę to dziwne dla mnie. dzwoniłem do faceta ale mówi że nic z tym nie robił i taki kupił już we francji. a tak wogule co o nim sądzicie? Proszę doczytać w regulaminie forum o zasadach pisowni postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie wygląda źle, grill na pewno od coupe założony. Przebieg może być realny, ale to można ocenić na żywo. Gość nie kłamie, jako jeden z nielicznych, podając spalanie. Niezłe wyposażenie. Ja bym ją obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi