meganecoupe02 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Szkoda, że nie ma klimy, dla mnie to dyskwalifikacja na początku. Zagięty tylny prawy błotnik, duża szczelina między drzwiami i przednim prawym błotnikiem. Poza tym raczej ok, nie ma co wymagać cudów po 10 letnim aucie. Szukasz tylko 1.4 16V? Może lepiej poszukać 1.6 - trochę mocniejszy, a spalanie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcant Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Oczywiście wole 1.6 ale jeśli będzie dobry zadowolę się w ostateczności 1.4 16V. Chyba że przeglądacie ogłoszenia i któregoś byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Mając 10tys zł rozglądałbym się tylko i wyłącznie za ph1, za te pieniądze będzie trudno o ładną i dobrze wyposażoną ph2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A ja mimo wszystko bym szukał phII z klimą, bo dla mnie to podstawa. Jak jest klima to są też elektryczne szyby, bo więcej z wyposażenia to już chyba tylko radio i halogeny PhII będzie tez łatwiej sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi