Bigicz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Hej witam. Zastanawiam się nad zakupem nowej megane coupe. Mam mały dylemat co do koloru(między pomarańczą, a niebieskim). Szukam zdjęcia w kolorze Niebieski Extreme. Interesuje mnie realne zdjęcie, tak jak wygląda na żywo. Może ktoś z użytkowników zdecydował się na ten kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 znalazlem tylko wersje kombi i hatchback ale to chyba nie powinno przeszkadzac w podgladzie koloru: http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=b1wt1aent3yw http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=vgens4dmihfz Coupejka w niebieskim tez bedzie sie prezentowac calkiem niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigicz Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dzięki wielkie chociaż za to :) . No dylemat jest. Pomarańczowa jest bardzo fajna, ale ich jest już stosunkowo sporo. Niebieska wydaje i się ciekawa, ale kota w worku też nie chcę brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 E niebieski raczej nie będzie pasował, bierz pomarańczowy :) Kilka meganek w tym kolorze można też znaleźć na www.mobile.de ale jakoś są tylko combiaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habibi Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 dla wszystkich którzy motają się z wyborem koloru ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Super filmik Mam dokładnie ten sam dylemat - który kolor na Megane GT ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habibi Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ja zamówiłem białą ale jak patrze na taki bordo to już sam nie wiem. z drugiej strony białą widziałem, czarne i bodajże antracyt. a w bordowym nigdy, nawet innego modelu. więc zostanie pewnie white :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lggxg2ej3opn PS. jak mozna spaprac ten look takim wydechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Super filmik Mam dokładnie ten sam dylemat - który kolor na Megane GT Niestety ten kolorek nie można dokupić :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja wybrałem jedyny słuszny - czarny pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 PS. jak mozna spaprac ten look takim wydechemA nie gadaj, tragedii nie ma, widzialem znacznie gorsze... grunt ze nie ma wprawionej siatki ogrodzeniowej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jako, że temat zaczyna być o wszystkim i o niczym - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi