jazel Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Smart - OtoMoto Zobaczcie sami. W opisie nie napisal tylko, jak sie wabi jego pies, ktorego wlos lezy na siedzeniu pasazera. Tak czy siak najlepsze sa filmiki. Szczegolnie ten 8-minutowy. 5-minutowy tez daje rade... Ja umarlem ze smiechu jak gosc zaczal opowiadac o kontaktach z Lee, Wranglerem i BigStarem. A pozdrowienie przejezdzajacego tira rozwalilo mnie na lopatki - doslownie... Gosc zwyczajnie rzadzi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 heh dobry koleś :lol: nic tylko pogratulować pomysłowości a taki megafon to też bym chciał mieć w swojej meggi...bym sobie na przechodniów pokrzyczał :lol: albo jade...jade... i do kumpla na chodniku "Siema zioom" a on takie :shock: oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 mój kumpel od tira klakson zamontował do roweru a że musiał mieć zasilany na spręzone powietrze to walną sprężarke na bagaźnik na akumulator...no i pare innych bajerów o radiu cb niewspomne... a to by było genialne megafon do megii... :lol: :lol: :lol: :lol: :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 miłośnik ;-) to sie ceni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Można podrywać laski... Lachony!! :lol: Super sprawa. I ten pneumatyczny klakson... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 na te auto co najwyżej wyrwie jednego lachona no chyba że drugi odrazu siądzie na kolanka... ale trzeba mieć pasje i cierpliwość aby takie przeróbki zrobić w takim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Motyw z klaksonem jest najlepszy, świetnie pasuje do tego autka ;-) Fajne byłoby wsadzić coś jescze mocniejszego, jak np. w tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 O ROTFL :lol: Ten klakson mnie rozwalil Hehehe, juz widze jak podjezdza jais TIR a la biedronka na skrzyzowanie a gosciu jak pie***nie ze swojego pudelka po zapalkach klaksonem a la TIR, hłe hłe hłe, dobre :lol: Powiem wam, ze rozwalil mnie tekst, ze gosciu kocha to auto i w ogole sie nie chce z nim rozstawac ale przenosi sie do Wawy i tam mu taniej wyjdzie bo nie bedzie musial do niego kupowac paliwa a bedzie jezdzil na miesiecznym za 50,-, hehehe, smiesze bo w aucie jest pewnie 2gie tyle co jego wartosc kasy wpakowane :^) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 zmeczylem sie samym czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 się śmiejecie... ale przyznać musicie, że poprzez oryginalne podejście do problemu sprzedaży zwrócił uwagę bardzo wielu osób. Pewnie na wielu forach ludzie pozakładali takie tematy, a oto chodzi przy sprzedaży by dotrzeć do możliwie wielu potencjalnych kupujących. dla mnie koleś znalazł sposób by zareklamować swoją ofertę i całkiem nieźle mu to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No ale przynajmniej ja nie widzę żadnego pytania na temat samochodu jakie mógłbym sprzedającemu zadać. Nie musi odpisywać na maile. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Niewiem, ja tam balbym sie od niego kupic ten samochod. Samej transakcji bym sie bal. Gosc po prostu zagadalby mnie na smierc. Swoja droga - cos jest zdecydowanie nie tak. Gosc mial wielkie plany (jak np. z jeansem od lee (jakos nie moge sobie wyobrazic jego rozmowy z jakims przedstawicielem tej firmy)), a tu nagle szkoda mu trzymac samochod (mimo, ze nawet jezdzac na codzien metrem samochod sie przydaje) i sprzedaje... Tak czy siak - niesamowity pasjonat, albo strasznie mu sie w zyciu nudzi... Ciekawe czy otomoto nie wzielo od niego ekstra prowizji za przewlekly opis.... Akcja jak zatrabil na tira i sie zasmial bedzie mi sie snic po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Szczerze, klakson ze sprężarką chciałem zrobić na BORKI ale nie wypali mam inne sprawy do zrobienia w megi.. Lecz hophop, na pewno będzie bo megi zostanie długo jeszcze w domu. 8-) Sam smarcik, ciekawostka.. Pogratulować trzeba gostkowi inwencji twórczej opisu i filmików, zdjęć itp. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi