mafa Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 mam pytanie czy zmieniarka philips rc 026 współpracuje z radiem tunerlist cd kupiłem taką na allegro po podłączeniu zmieniarka działa tzn.magazynek się przesuwa przekłada płyty ale radio jej nie ..widzi'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 witam, zamierzam zainstalować oryginalną zmieniarkę CD Renault w samochodzie, ale nie jestem pewien czy wszystko będzie ze sobą pasować. Czy powinienem liczyć się z mozliwymi utrudnieniami podczas montażu i zestrojenia radia i zmieniarki. Ponizej link do zmieniarki http://www.allegro.pl/item414265208_zmieni...scenic_ii_.html Samochód wyposażony jest w fabryczne radio z odtwarzaczem CD, rok produkcji auta 2005. Z góry dzięki za pomoc i sugestie Przeniosłem do istniejącego. - lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany86 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam. Mam nastepujący problem. W Megance2000r mam orginalne radio philips na kasety.Postanowiłem kupic zmieniarke Alpine(żeby wszystko było cacy).Niestety pospieszyłem się z zakupem zmieniarki.Przy moim radiu wejście na kabel od zmieniarki ma prostokatny kształt na jakieś 9 bolców.Natomiast zmieniarka którą kupiłem jest od starszych modeli i kabel od niej jest zakończony okrągłom wtyczka.Reszta jest ok taka sama zmieniara jak te nowsze alpine tylko ta wtyczka nie pasuje:/ Czy moge coś z tym zrobić? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 W Megance2000r mam orginalne radio philips na kasety.Postanowiłem kupic zmieniarke Alpine(żeby wszystko było cacy). Żeby było cacy, trzeba było kupić Philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany86 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 tak jak sie orientowałem to ten alpine właśnie jest do tego philipsa.Wyświetlaczi pilot działa przy tej zmieniarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jeżeli masz radio Tunerlist, to będziesz musiał zmienić kabel i będzie cacy. Jeżeli masz poprzedni model, który ma na zmieniarkę wejście ISO (duże), to będziesz potrzebował jeszcze inny kabel. Link do Alpine z odpowiednią wtyczką do tunerlist: TUNERLIST A tu do starego: STARSZY MODEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany86 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ja mam jeszcze starszy model nagrywarki :/ wyjście przy kablu jest okrągłe a ja potrzebował bym takie wyjście jakie jest na twoim linku nr 2 tą kostke.Musiał bym mieć jakiś kabel przejściówke:/ ale nie wiem gdzie dostać takie coś i czy wogule można to dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Czas szukania - 2 sek.: KABEL DO ZMIENIARKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany86 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dzięki jerry. Ten schemat to najlepsze co mogłęś znaleść w 2s. Teraz powinno byc "cacy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi