pomerenke Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, kupilem renault megane, rocznik 1997. Mam prośbę. Proszę o instrukcję, objaśnienia, obrazki dotyczące symboli zawartych na desce rozdzielczej autka, przy kierownicy, itp. Chcę się szybko nauczyć jak czytać komunikaty w renówce i jak ją obsługiwać. Jak obsługiwać radio, regulacje foteli, i inne, a nawet światła i wycieraczki chociażby (w zasadzie to wiem ale chciałbym mieć komplet info po polsku). Wiem że prośba dość nietypowa, ale pomogłaby mi taka instrukcja obsługi... Acha, i witam forumowiczów Renault. Do tej pory miałem Opelka, mam nadzieję, że przy Megance będę miał rownie miłe doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, Jako, żeś nowy to tylko napiszę Na przywitania jest odpowiedni dział na forum. Poczytaj co jest pisane na forum - dość szeroka tematyka a znajdziesz odpowiedzi gdzie i co znaleźć - poszukaj a będziesz mądrzejszy o to co przeczytasz sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi