bronius Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 może komuś to będzie pomocne http://www.youshare.com/view.php?file=Rozb...itylnichwMe.pdf lub lub http://www.megaupload.com/pl/?d=NTU4KE1V edit 29.05.2007 - link już działa edit 17.06.2007 - link znów działa :lol: edit 02.07.2007 - znów naprawiony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Świetny opis, o wiele lepszy niż ten z książki :-P Mnie by się bardziej przydał do przednich drzwi, ale może sobie jakoś poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja też bym chętnie je rozebrał bo cos mi trzeszczy i mnie wnerwia :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matifox Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mógłbyś mi też przesłać ten plik(jak ściągnąć tapicerke z drzwi) bo nie chce ich uszkodzić ;-) Z góry dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Dziękuje świetny opis. Jutro biorę sie do demontażu. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Wielkie dzięki :) Może wkońcu naprawię klamke z tyłu :) pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psebik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Cześć. Po raz pierwszy zabieram głos na forum. W związku z powyższym witam Wszystkich. Moje pytanie dotyczy także tylnych drzwi, ale w MII. Może ktoś z Kolegów miał również z nimi do czynienia, ktoś to rozbrajał? W MII mamy dodatkowo tapicerkę, która podchodzi aż do szyby. Pozdrawiam psebik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja rozbierałem, najpierw musisz właśnie tą tapicerkę z materiałem odczepić jest ona na zawiasie przy szybie a na dole na zatrzaskach. Musisz wyczaić gdzie są zatrzaski i podważając odsuwać tapicerkę. Potem zauważysz śruby na torxy do odkręcenia reszty. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psebik Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Cześć Dzięki za informację. Mam jeszcze dodatkowe pytanie. Jak bez zniszczenia zdjąć korbę od otwierania szyby? Czy wystarczy - jak to było wcześniej opisane - zdecydowanie pociągnąć? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam psebik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tego to Ci nie powiem bo mam 4 szyby elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaardKaa Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Wielkie dzięki za ten manual. Bałem się zniszczyć korbkę od szyby, ale teraz już wiem co i jak. Podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker_xc Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To jeszcze doradźcie koledzy skad wziąć takie mazidło jakim są oklejane boczki do drzwi? Pozdrawiam biker_xc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 zciągać tak żeby zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker_xc Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Problem w tym, że w samochodzie sprzed kilkunatu lat nie wiadomo ile razy boczki były ściągane, więc tego typu radę możesz............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 czego marudzisz? ściągnąłeś już bok? wiesz czy to "mazidło" jeszcze jest? sam już 5 razy ściągałem obie strony ( l,p) i wszytko gra. jak nie potrafisz delikatnie zciągnąć to sobie traktor kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi