olech90 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam ;) Mam pytanko dotyczące tłumnika, dostałem niedawno od znajomego Tłumnik firmy RM MOTORS, lecz nie dał mi atestu bo gdzieś zapodział Kilka pytań : 1. Czy wymagany jest atest ? 2. Gdzie moge zdobyć taki atest ? 3. Czy jakiś konkretny atest jest potrzebny Prosze o odpowiedz. Z Góry Dziekuje Pozdrawiam. ps. o to zdjecie tłumnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagunaman Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A po co ci ten atest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 w razie kontroli policji badz na stacji diagnostycznej, teoretycznie to nie mam pojecia czy atest jest potrzebny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi