pomerenke Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Mam pytanie, ile może kosztować wymiana przedniej szyby w renault megane? Proszę o orientacyjne koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_k Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witaj! Mam podobny problem, ale mysle, ze moge Ci odpowiedziec. W firmie jaan autoglass zazyczyli sobie 390zl wraz z usluga. Doplata do barwionej na zielono szyby to jakies 50zl. To bylo w Bydgoszczy. Daja zdaje sie gwarancje 12 m-cy. Pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 szyba nie ori, ale z firmy takiej jak ta: http://www.jaan.com.pl/ to w 400-500 zł powinieneś się spokojnie zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnYa Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a u mnie w Zawierciu 220 zł wraz z montażem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 zależy od miasta w poznaniu autoglass jaan za atermiczną do meg 280 zł z montażem też myślę bo moja porysowana jest [ Dodano: 2007-05-07, 08:17 ] tylko że ja zapłacę za to 25% ceny reszta to ubezpieczenie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomerenke Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dzięki za odpowiedzi! Duzo zależy od miasta widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnYa Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 tak, to prawda bardzo dużo zależy od miasta, generalnie zasada jest taka, ze im mniejsza miejscowość, tym taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ja wymieniłem przednią szybę w mojej Megance I 2002 w Jaan w Bydgoszczy,teraz widzę jakbym wogóle nie miał szyby- rewelacja. Proponuję od razu zmienić wycieraczki ja zmieniłem na Championa ( 80 PLN ) Najlepszy efekt jest podczas jazdy w nocy w deszczu - szyba nowa nic się nie odbija - wycieraczki rewelacja aż chce się jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 w starej też sie nie będzie tak strasznie odbijało pod jednym warunkiem --> trzeba utrzymywać w idealnej czystości głównie od wewątrz co oznacza minimum raz w tygodniu czyścić. Z zewnątrz polecam nieznany patent --> przekroić ziemniak, psmarować przednią szybe od zewnątrz skrawając plasterkami aby nie był on suchy. Kwas ziemniaczny pięknie odtłuszcza i czyści szybe. Po wyschnięciu umyć wodą. W czasie deszczu i w nocy widoczność was zaskoczy. Stary sposób usłyszany od kierowców TIRów . Przetestowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_nh Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Dzisiaj byłem na zabiegu związanym z przednią szybką - minowicie na wycinaniu i wklejaniu na nowo gdyz dostawała mi sie woda. Serwis EURO GLAS ul. Łokietka w Krakowie. Naprawde polecam ich znają się na robocie (czego nie moge powiedziec o innym "serwisie auto szyb" który odwiedziłem także dziś i jak najszybciej z tamtąd uciekłem nie oddając oczywiście szyby w ich ręce). Zabieg wykrojenia i wklejenia kosztował mnie 140 zł. Zapytałem z ciekawości ile nowa szyba kosztuje - odpowiedź brzmi ok. 200-250 zł. Oczywiście takie za 500 też mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomerenke Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Właśnie ją wymieniłem. Z robotą 280zł, byłoby 270zł (zielona bez paska przyciemniającego na górze), ale nie mieli takiej bez paska, więc mi zaproponowali z paskiem (300zł),a że mieli tylko takie poszli mi na rękę. Jutro odbieram autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnus Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Co do ceny przedniej szyby z czujnikami w serwisie "reno" zawołali z wymianą ok. 2000zł serwis w łodzi, w jaanie ok. 650zł Megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiniek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 w krakowie 250szyba plus 100 montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Podpinam się. Ostatnio patrzyłem sobie na parking przez okno i zauważyłem, że moja przednia szyba ma bardziej odcień niebieski niż biały. Załączam kilka fotek na dowód, że mi się nie wydaje :-P Teraz pytanie - czy to oznacza, że mam szybę jakaś antyrefleksyjną, czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetan Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 [ Dodano: 2008-03-27, 20:01 ] czy można założyć nową szybę z podgrzewaniem jej i ile takie cudo kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi