jarro Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 moge wiedzieć czemu usuneliście mój post? przecież mozecie wysłac wiadomośc ze cos jest nie tak czy nie wiem co wam przeszkadza -myślałem ze tu mozna na tym forum liczyć na pomoc ale się przekonałem ze polak jednak potrafi-szkoda więc dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 moge wiedzieć czemu usuneliście mój post? W mailu powinieneś mieć podane dlaczego post był usunięty a na pomoc można liczyć ale trzeba przestrzegać regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 na pomoc można liczyć ale trzeba przestrzegać regulaminu Nic dodać nic ująć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 :-P jasne widze że na tym forum jest zasada pomożemy jezeli będziesz grzeczny i posłuszny administratorowi i pochlebiał nam na każdym kroku :P no niestety mam troche za dużo lat więc dziękuje wam za polską mentalność myślałem że mam do czynienia z dorosłymi i wyrozumiałymi ludzmi pomyliłem się przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 no niestety mam troche za dużo latZa dużo na co? Na przestrzeganie regulaminu? Bo pochlebstw nikt tu od Ciebie tu nie oczekuje. Może tez powyżej jakiegoś wieku, można kodeks drogowy też olac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Lewy, Chyba kolejny z tych co pozjadał wszystkie rozumy i ma tyle lat, że należy mu się bezwzględny szacunek i ma szczególne prawa i przepisy/zasady nie są dla niego i go nie obowiązują - ciekawe że sam zaakceptował znajomość regulaminu ;) pomożemy jezeli będziesz grzeczny i posłuszny administratorowi i pochlebiał nam na każdym kroku ;) ;) Wręcz przeciwnie - nie cierpimy "wazeliniarstwa i wlazdupasów" ;) no niestety mam troche za dużo lat więc dziękuje Chyba na powiedzenie PRZEPRASZAM ;) Przecie to taki wstyd, młodszemu powiedzieć przepraszam ;) No cóż. Taki stary i wstydliwy, że wiek ukrył No ale co my młokosy wiemy ;) ;) ;-) polską mentalność Chyba Ty właśnie nam to prezentujesz :evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi