bronius Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 około 200zł w ASO i ok 100 zł w SKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Może opisze na co ja zwróciłbym uwagę. Szczególnie tylne nadkola. Część przy zderzaku i przy progu. Następna rzecz to progi, nadkole przód powoduje uszkodzenie powłoki i występują tam brzydkie wżery. Otwórz wlew paliwa i zobacz jak wygląda przy zawiasie. Kolejna rzecz to zawieszenie, kiedyś już to pisałem ale powtarzam że jeżeli chodzi o przód to nie jest dramat bo kompletny wahacz to wydatek do 120zł a do tego tuleja drążka, która często daje o sobie znać na polskich drogach to 30 zł. Więc tu nie ma co rozpaczać nawet jak nie działa tak jak ma. U mnie zauważyłem po czasie wycieki z wodzika, zasłonięty jest takim małym plastikiem od spodu. Nie wiem jak wygląda naprawa, ale z ceną autka można coś podziałać, plastik jest z przodu na zaczepie i łatwo pod niego zajrzeć. Reszta to troszkę poszarpać za koło i zostawić autko na wolnych obrotach do zagrzania się tak ze dwa razy do załączenia wentylatora. Musi cały czas równo pracować bez zbędnych szarpań i wahań. Dodatkowo to sprawdź czy działają dobrze silniczki świateł ;-) Co do elektroniki to bez niej można żyć a z nią można zbankrutować :lol: POWODZENIA i witamy w klubie :lol: Meganka też była moim marzeniem i teraz ją mam, jaka jest taka jest ale jest tylko MOJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 JA mam Coupe 1.9 Dci i polecam taki silnik nawet w usportowionej wersji megane jest bardzo dynamiczny i bezawaryjny.....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Bartku; czy Twoja Megi jest krajowa??? diesle w coupe chyba u nas nie wystepowały w sprzedazy..pytam bo nie wiem dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam Moja Megane Coupe 1.9Dci nie jest krajowa zwiozłem ją z Francji własnie jak gdzieś nią podjeżdzam to robi sie wielkie zdziwko ponieważ nikt jeszcze niespotkał coupetki w dieslu ;-) No ale mimo to polecam ten silnik nawet w Coupe. Jestem zadowolony choc mam dopiero 75tys.km zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Sąsiadka ma Coupe w dieslu. Też sprowadzona, bardzo sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 robi sie wielkie zdziwko ponieważ nikt jeszcze niespotkał coupetki w dieslu połowa forum megenecoupe.pl jeździ coupetkami w dieslu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorekF3R Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 [Cięcie] już nie przesadzaj, jest kilka ale nie połowa ;-) Proszę nie cytować 1:1 postu, na który odpowiadasz bezpośrednio pod nim - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi