gienek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jak wam sie podoba wistak.pl/aukcje/1475380,ABSOLUTNA-NOWOSC-SPOJLERY-RENAULT-MEGANE-2-.html"]http://[ciach]wistak.pl/aukcje/1475380,ABSOL...-MEGANE-2-.html :-P :-P :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Taki zestaw możesz już kupić poniżej 600zł bez problemu. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A nie lepiej założyć komplet od sporta???? niewiele więcej bo do przodu i tyłu wychodzi 1100zł. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 jakoś to do mnie nie przemawia :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Moim zdaniem ten jest ladniejszy niz ten od sporta, ale o gustach sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Do mnie nie przemawia doklejanie czegokolwiek do auta, a na zderzaki od sporta już choruje chyba od kupna auta i właśnie jestem w trakcie realizacji zamieżonego planu, jak widać kiedyś mnie poniosło i miałem montować właśnie te dokładki ale jednak robie sporta, Jak by co mam wydech pasujący do tych dokładek na sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 dla mnie tez sport rzadzi :lol: mam juz koncowki tlumika od carzone, jeszcze "tylko" zderzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Snap. A to jest atrapa czy faktycznie tlumik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 koncowka, ktora trza przyspawac do tlumika pasuje tylko do zderzaka od rs'a efekt powinien byc mniej wiecej taki ( oryginalny tlumik z rs'a ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mi się te nakładki podobają i wiele razy chciałem je kupić, ale jednak stwierdziłem że bez alufelg będzie marny efekt. Dlatego najpierw alumy a poźniej te nakładki. Na pewno kupie lotke i progi a co do zderzaków to mam inne myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 te czerwone wstawki to niezbyt udany motyw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GERMAR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nie trza gadać tylko robić [ Dodano: 2007-05-14, 19:33 ] kupiłem w Łódzi u CETUSA za 500 montaż i lakier ELBA tuning 300 i gotowe [ Dodano: 2007-05-14, 19:35 ] jeszcze jedna fotka [ Dodano: 2007-05-14, 19:37 ] jeszcze jedno tłumnik 700 szyby 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 fajnie wyglada tylko jeden minus - felgi, felgi i jeszcze raz felgi mogloby byc bez dziubka na przedniej dokladne :lol: ale i tak daje rade co to za tlumik po 700 zl ? masz moze jakies fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GERMAR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 robili mi go w firmie która zajmuje się tł€mnikami dwie końcówki po 150 trochę rury kwasówki(przetrzyma cały samochód) no i sprawne ręce Pana HENIA dospawana całość so orginała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 troche duzo 700 jakie to kocowki ?? ultery z tego co widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi