GERMAR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 firma nazywa się Auto Mark a przeróbka kosztowałą 760(właśnie znalazłem fakturę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ogolnie fajnie tylko brakuje 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GERMAR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nie mam pojęcia wubrałem je z pośród chyba 30 wiszących w biurze fachowa robota polecam. Jaszpol też wysyła tam swoje samochody po tuningu [ Dodano: 2007-05-14, 20:06 ] snap, nie w tym roku właśnie zbieram na wózek ale spacerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jaszpol to chyba jakis dealer renault ta firma od produkcji spoilerow ma jakas strone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GERMAR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 cetus nie ma chyba strony ale jak wejdziesz nastr jaszpola to wszyskie nakładki w tuningowanych sam są od cetusa nawet zdjeli mu zderzaki od sporta by mógł zrobić formy taki układ [ Dodano: 2007-05-14, 20:17 ] http://www.cetus-tuning.pl/maszynki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Cetus ma swoją stronę od lat. Ładnie wygląda, ale chyba trochę za ten wydech przepłaciłeś. Ulter sprzedaje też tłumiki dedykowane + różne wersje końcówek. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 te dokaldki pasuja do 3 i 5d ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 mi sie podoba tak trzymac tez bym cos sobie zrobił tylko do mojego modelu nic nie ma :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Do każdej meganki coś jest - musisz tylko poszukać. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Basenji: do tej Nicponia sa jakies zderzaki na allegro ale np. do mojej (classic I ph I) tylko na zamowienie tzn moge sam przedni blotnik oraz spoiler, progi ew. moze beda pasowaly, tylnego zderzaka nie stwierdzono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja do swoich samochodów zawsze coś robiłem z innych zestawów. Naprawdę musisz poszukać w wyszukiwarkach albo prasie tuningowej. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Widze że nakleiłes pasek przyciemniający na przednią szybę - działaja przez to czujniki deszczu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 jak sie ominie czujniki to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 http://www.allegro.pl/item211302447_sliczn...nespecials.html ta jest "piękna" .... jak można tak oszpecić samochód... imho meggi II nie jest podatna na tuning wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 jest, ale na delikatny, ze smakiem. tzw "lekkie wygladzenie" taka jest moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi