domin_g Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 "Nie wiem czy w reanult jest taka opcja ale VW wgrywa skandynawski tryb świateł (nie wiem czy dotyczy to wszytkich modeli) bez instalacji dodatkowych centralek." Sorki nie tem temat - tak jest jak sie przegląda forum w kilku oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 jest, ale na delikatny, ze smakiem. tzw "lekkie wygladzenie" taka jest moja opinia. Podzielam Twoją opinie doktorku delikatny daszek ładne felgi i co najwyżej zderzaki od RS'a i tyle a nie szpecenie samochodu przylepami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Nie wiem czy w reanult jest taka opcja ale VW wgrywa skandynawski tryb świateł jest, ale tylko z czujnikiem swiatel... (paranoja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 ta megana jest tragiczna, wieś tańczy i śpiewa Megane II jest bardzo trudna w tuningu, moim zdanie jedyne co mozna zrobić to ładna duza felga, gleba, szyby, pakiet sport i wygładzić ją na około... zero doklejania jakiś laminatów bo to nie pasuje do tego auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 To że nie jest łatwa w tuningu to jej ogromna zaleta. Wymaga po prostu cierpliwości i inwencji. I należy coś dokleić. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ja zaluje ze do MII nie ma ringow... :/ sadze ze mogloby to ladnie wygladac, zwlaszcza w opcji "black" jedno wieksze, drugie mniejsze. hmmm co sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 To że nie jest łatwa w tuningu to jej ogromna zaleta.Wymaga po prostu cierpliwości i inwencji. zdrówko i masz racje, wszyscy mi mówili kup golfa bo do tego jest pełno cudów, a ja na to ze nie bede jeździł autem które mają wszyscy i tuningował go po to zeby na zlocie i tak 5 innych takich samych przyjechało, magana jest trudna ale jak sie ma cierpliwość i kase to jest piękna... [ Dodano: 2007-07-07, 15:08 ] ja zaluje ze do MII nie ma ringow... :/ sadze ze mogloby to ladnie wygladac, zwlaszcza w opcji "black" jedno wieksze, drugie mniejsze. hmmm co sadzicie? Ja też choruje na takie lampy... Co miesiąć pytam w FK, InPro i HBM od dwóch lat i cały czas mi powtarzają ze nie ma... moze na 2008 rok coś wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ale jak kupisz ringi ( gdzieś widziałem Megg z czymś takim) to ją "zgolfisz" lub gorzej - zBeMewujesz". I straci swój francuski szyk. http://www.tuningfever.fr/cat-153-renault-...ning-fever.html Pod tym linkiem są różne meganki. zdrówko :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 no moze i troche... a co, pokoszmarzyc se nie mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 co myslicie o takiej koncowce ? http://cgi.ebay.de/Sport-Auspuff-Endrohr-R...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Aby to fajniej wyglądało powinno się lekko podciąć tworzywo zderzaka. A końcówka przeciętna. Zerknij może na strony KM Malon czy Ultera- tam jest naprawdę niezły wybór. Zdrówko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 to jest ulter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ten wydech wogóle nie pasuje do tego auta... chyba ze sie wytnie zderzak i coś spasuje to moze ale musiałbym to widzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jeśli chodzi o CETUSa to moge go smiało polecić. Jesli chodzi o gotowe elementy to jest to kwestia kilku dni, natomiast jeśli chodzi o coś indywidualnego to trzeba mieć anielska cierpliwość. Mnie zderzaki rzeźbił ze 3 miesiące, ale warto było. Efekty można zobaczyć TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Choina: CZy zwrot "rzeźbił" oznacza, że robili coś na indywidualne zamówienie? Ten tył w clio jest naprawdę niezły. Coś takiego stykałoby do mojej MEGG. zdrówko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi