umc91 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam mam problem z swiatłem w kokpicie a dokładnie w suficie ... działa mi tylko wtedy gdy mam drzwi otworzone ... jak przełączał w prawo lub w lewo ten przycisk na gorze to nic ... a wiadomo ze czasmi podczas jazdy potrzebne jest swiatło .. co robic i czy drogie jest zrobinie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 sprawdz moze najpierw bezpieczniki, a potem podlaczenie kostek z kablami do lampki. moze nie sa w odpowiedniej pozycji podłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A ja proponuję zacząc od sprawdzenia styków w przełaczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powiślak Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 proponuję zacząc od sprawdzenia styków U mnie było tak, że czujnik w drzwiach kierowcy nie łączył tak, jak trzeba... Otwierałem auto z pilota - światełko się włączało, zamykałem - nadal świeciło, po uruchomieniu silnika gasło... Przeczyściłem ten przełącznik, dla pewności na wysokości tego czujnika na drzwiach podkleiłem podkładki filcowe (jak do mebli) i teraz wszystko działa bez problemu... Co prawda mam Scenic I ph I, ale nie sądzę, żeby były jakieś duże różnice w przyczynach tego stanu rzeczy u Ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qBOBASp Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sprawdź przełącznik, zdejmij ta obudowę podważając delikatnie a potem ten guzik odegnij....zobacz czy ta blaszka od guzika styka się z tymi po bokach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi