popik81 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam. Na prośbę kolegi chcia łem zapytać co sądzicie o takim aucie http://otomoto.pl/renault-megane-C9987547.html kolega chce dołączyć do nas, ma do wydania ok 20k i niezna się zbytnio... prosze o pomoc i ewentualnie linki czegoś ciekawego z okolic Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 popik81, 2003 przerobiony na model po lifcie. Ciekawe po co ktoś to robił jeżeli jest bezwypadkowy :shock: . Dałbym sobie spokój. Może i jest dobrze zrobiony ale jak to wytłumaczysz przy ewentualnej sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 zgadzam się z pawelp2008 po co ktoś tak kombinował MIIph1 zmieniać na MIIph2 :shock: Chyba że musiał 8-) 8-) 8-) 8-) bezwypadkowy 8-) jak większość sprowadzanych Po mojemu to ta Megi komuś sprzedała i to ogromnego BUZIAKA ;) [ Dodano: 2009-09-28, 15:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A ja mimo wszystko zaryzykowałbym obejrzenie tego auta, jeżeli poza "zmianą liftingową" nie ma innych kombinacji. Oczywiście nie ma sensu jechać przez całą Polskę, ale jak auto stoi kilka/kilkadziesiąt kilometrów od domu, jest zdrowe technicznie i oględziny nie wykażą że sprzęt składany z trzech to czemu nie? A jak się okaże że sprzedawca ma jeszcze części z przekładki phI to już w ogóle super No co, okazje się zdarzają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Oczywiście że okazje się zdarzają,ale nie sprowadzone ;-) meganecoupe02-optymista z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ale nie sprowadzone Tu się nie zgodzę, moja jest sprowadzona i już prawie dwa lata mnie wozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 w okazje raczej słabo wierzę.... To ma być furka dla kolegi on mieszka niedaleko Poznania i niebędzie musiał jechać przez pół polski;) moze wy coś ciekawego wynajdziecie w okolicach 20k, a może jakis forumowicz ma do sprzedania dobre autko??? aha dodam jeszcze że minimum 1.6 lub grużlik;) [ Dodano: 2009-09-28, 22:30 ] http://www.usedcarsni.com/car_details.php?...c5b785751cd7b3b a może cos takiego i przekładka w polsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi