Krzychup Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam, Jestem nowy i niestety, ale nie śledzę forum codziennie. Staram się czytać tylko to, co mnie interesuje, więc Megane I, PH2. Co jakiś czas dostaję informację, że nie przeczytałem xxx postów, więc ilość odznaczonych postów wynosi... (przepraszam, ale ostatnio nie trafiłem na ten komunikat, więc piszę z pamięci). Co robić, żeby po przeglądnięciu interesujących mnie tematów reszta działów odznaczała się jako przeczytana? (np M2, Scenik 2, itp) Dzięki, Krzychup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Krzychup, jest na dole strony głównej komunikat: oznacz wszystkie fora jako przeczytane-kliknij na to i znika ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 chyba nie ma lepszej opcji jak wchodzenie w każdy temat o klikanie "oznacz jako przeczytane". "guzik" ;-) jest poniżej "wyloguj" EDIT: Waldek był szybszy- tej opcji nie widziałem. Aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Krzychup, zawsze możesz dodać tematy do ignorowanych. Nie będą się wtedy pokazywały wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 oznacz wszystkie fora jako przeczytane-kliknij na to i znika ;-) Dzięki za cenną informację! Przyznam się, że na dół strony nie patrzyłem tak dokładnie, bo szukałem przy "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mi też się przydało, bo nie mogłem go znaleźć _________________ Szukasz samochodu ? Zagranica www.mobile.eu Polska www.wroom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Krzychup, zawsze możesz dodać tematy do ignorowanych. Nie będą się wtedy pokazywały wcale. Zaglądam na forum dość rzadko i często widzę regułkę, że "ilość nieprzeczytanych postów przekroczyła 1000, więc zostaną odznaczone" (pisze z pamięci...) Przy każdej wizycie zaznaczam nowe tematy (które mnie nie interesują) jako ignorowane. Czy dałoby się wprowadzić taką samą opcję do działów? (Dodaj do ignorowanych) Są działy, które mógłbym oznaczyć jako ignorowane, a tak za każdym razem muszę wchodzić w każdy dział, lecieć na dół strony i klikać Zaznacz wszystkie -> Ignoruj zaznaczone tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camilek89 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Czy można jakoś odblokować ignorowane tematy?? żeby normalnie pokazywały mi sie nowe posty itp itd?? bo niestety zignorowałem dużo tematów w tym mnie interesujących również i teraz nie wiem czy można je jakoś odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 http://megane.com.pl/ignore.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi