rafalmatysiak Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam Jestem zainteresowany zakupem Scenika z 2004 roku. Silniczek 1.4 benzyna. Czy możecie mi coś powiedzieć na temat tego autka??????? Wiem,że w aucie nie działają przyciski do przednich szyb zarówno kierowcy i pasarzera czy może to być jakaś poważniejsza usterka? I jak radzi sobie silniczek? dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 W naszym kraju jest to raczej rzadkość i mam pewne obawy że możesz później narzekać na jego niemrawość. Ja ujeżdżam 1.6 16V i czasami jest nieco słabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmatysiak Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja nie mieszkam aktualnie w Polsce i tu tych wersji jest od cholery. 1.5 Dci jest zbyt drogi a znowu 1.6 ma za duze skladki na ubezpieczenie i podatek. Dlatego myśle o 1.4. A wiesz może czy to jest ten sam silnik co w megane czy jest ze starego scenica??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 czy to jest ten sam silnik co w megane czy jest ze starego scenica??? to silnik K4J czyli ten sam co w meganeII i megane IphII 95-100KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi