Bartek LKR Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Koledze prosze rzuccie okiem na to autko: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10071806 Czy te daszek nad liczniekim i raczki w drzwiach byly malowane na polysk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Tak ten daszek i rączki były malowane. Poza tym ten samochód nie ma ESP (brak wyłącznika przy regulacji świateł) i raczej nie ma 12 poduszek z tego co mi się wydaje to maksymalnie w Megankach było 6 (8 w 3 drzwiowych). Jeszcze jest jedna rzecz, która mnie zastanawia, mianowicie kolorystyka wnętrza, nie przypominam sobie, żeby było takie zestawienie, jak czarne plastiki na progach drzwi + jasne boczki drzwi z ciemnym materiałem, no ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 pawel400, tak ma confort expression, ciemny materiał i jasny plastik, ale 3 ostatnie informacje ( kierownica wielofunkcyjna, niezależne ogrzewanie, pod. przednia szyba ) to gość chyba wyssał z palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 nie przypominam sobie, żeby było takie zestawienie, jak czarne plastiki na progach drzwi + jasne boczki drzwi z ciemnym materiałem,Ja w LuxExpresson mam dokładnie taka kolorystyke wnętrza. Z tego co tam widać, to i wyposażenie jest identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ja też tak mam w swoim bolidzie pomoć to wersja LUX Expression, czy jakoś tak ( Auto nie ma połowy z tych wymienionych przez gościa bajerów ) ASR , ESP , EDS. Poduszek powinno byś 6 lub 8 tu nie wiem ,u mnie jest 6 przednie boczne w fotelach i kurtyny. Tyle że u mnie jest klimatronic? ( Automatyczna) . Troszkę nakłamał. Ale tak na pierwszy rzut oka nie wygląda żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Auto wygląda dobrze, wyposażenie jak i kolor takie samo jak u mnie w Luxe Dynamique, ale ESP, ASR, podgrzewanej szyby, 12 poduch i niezależnego ogrzewania to nie mam cena dobra jak na rocznik 05, zależy w jakim stanie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ja w LuxExpresson mam dokładnie taka kolorystyke wnętrza No to jednak się myliłem co do kolorystyki Bartek LKR, samochód wygląda na zadbany (te rączki sprzedający pomalował pewnie dlatego że odszedł z nich fabryczny lakier, taka wada fabryczna, u mnie też tak się dzieje) najlepiej jeżeli się zdecydujesz na kupno tego samochodu, jedź z nim do ASO i niech go dokładnie prześwietlą, bo sądząc po tym jak sprzedający lubi opowiadać bajki, nie wierzyłbym mu zbytnio w to co będzie mówił na temat samochodu i jego przeszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 niezależne ogrzewanie,może koleś sobie zamontował Webasto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 waldek708, i podgrzewaną przednią szybę też ogłoszenie znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek1976 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A co myślicie o tej: http://allegro.pl/item766523347_pilnie_ren..._6_16v_lpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17406...pilnie+sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi