draco20051 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Prosze o wypowiedzi na temat tego samochodu. Co o nim sądzicie, na co zwrócić uwage przy oględzinach. Dziekuje za pomoc. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10152423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Na zdjęciach nie wygląda źle. Właściciel chyba nie używał auta do wożenia ciężarów, skoro zdecydował się na 17" alu. Ja bym obejrzał na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco20051 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Do ciezerów moze nie. Zastanawiam sie tylko czy te fele i nakładka na tłumik to poto zeby wygladało, czy właściciel deptał auto i traktował je jako "sportowe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Tego nigdy nie wiadomo. Na naszych drogach i przy takich kołach to jedynie mała namiastka sportu Wiem bo mam, raczej trzeba uważać, żeby nie uszkodzić takiego koła. Jak się zdecydujesz na obejrzenie tego auta, to przejedź się po kostce brukowej, wtedy będzie wesoło - plastiki ożyją pełną polifonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi