Tomeko Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Hej, też się zastanawiałem nad tym kolorem, ale dealer pokazał mi go na żywo na hatchbacku na placu i się mocno rozczarowałem. Myślałem że będzie wpadał bardziej w taki mieniący się głęboki niebieski a on wpada w taki - na mój gust - bardzo ciemny granat jaki kiedyś na Avensisy kładli... wybrałem czarny a zastanawiałem się jeszcze nad beżowym. A co do silnika - poszukaj chwilkę - miałem podobne dylematy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ja dzisiaj zadzwonilem do dealera ;P prawdopodobnie uda mi się jeszcze zmienić wnętrze na czarne stwierdziłem, że jasne mogę za bardzo "zapuścić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Hej, to Twoja sprawa, ale ja tak szczerze to jakbym brał Privilege to tylko z tym jasnym wnętrzem. To one tak naprawde "oddaje" tą najwyższą wersję Jakbym miał wybór do swojego Dynamique to bym sie nie zastanawiał nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Szczere to bardzo mi się podoba jasna tapicerka, ale raczej bym brał ciemna. Inna sprawa, ze imho czarne wnętrze wygląda jakoś lepiej w megane. Kwestia czystości to odrębna sprawa, nie wygląda dobrze ufajdane, chyba ze ktoś lubi ciągle czyścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Tomeko a powiedz mi jak Ci się sprawuje ten silniczek? Wybrałem czarne bo do lubiących sprzątać nie należę (chyba uda mi się zamienić odpowiedź ostateczna w pt.). Swoją drogą jasne wygląda super no, ale postawiłem na praktyczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jeszcze nie sprawuje Dopiero zamówiony Ale wystarczyło że przejechałem się jednym po drugim na jeździe próbnej (po tym jak tutaj na forum opinie były że nie nalezy się tego silnika bać pod katem awaryjności), i sprawa była dla mnie jasna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpirek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja mam jasne wnętrze w scenicu II, jest spoko, lato dywaniki materiałowe zima gumowe czarny oryginał scenic, pasują idealnie. Jasne wnętrze poprawia wygląd zdecydowanie (kiedyś miałem czarne w oplu i mam porównanie). Privilage jest stworzony do jasnego wnętrza! pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 no za późno już zmieniłem na czarne ;P [ Dodano: 2009-11-05, 16:30 ] pytanko gdzieś natknąłem się na info na temat lusterek w MIII. A więc ktoś pisał, że nie zamówił elektrycznie składanych lusterek w MIII ponieważ nie chciał karty hands free i chromowanych lusterek. Co do karty to wiem ale co z tymi lusterkami? Ktoś wie coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi