dirocker Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam serdecznie. Chciałbym kupić Megane Coupe, przeznaczyłem na to 7,5 tys. złotych. W tej cenie można kupić autko z lat 1996 - 2000. Proszę o odpowiedź, czy warto taki samochód zakupić, chodzi mi o wersje benzynowe. Na co zwracać uwagę przy zakupie i jeszcze jedno, czy te auta są awaryjne?? A jak wygląda sprawa blacharki, bo wiem że mają blachę ocynk, ale czy wszystkie? Proszę o odpowiedzi na moje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 7,5 tys to koszt samego zakupu czy też kwota z "zestawem startowym" -rozrząd, olej i pierdoły, które na pewno będzie trzeba zrobić? Auto kupić warto, ale: -często są to auta powypadkowe/postłuczkowe (młodzi kierowcy) -rdza może się pojawiać tu i tam w phI -części nie są drogie i jest dobra dostępność w nowych i używanych gratach -awaryjne jak każde, zależy dużo od poprzedniego właściciela W tej cenie można kupić autko z lat 1996 - 2000 Za tą cenę to bliżej będzie tym autom do 96 roku niż 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirocker Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Za tą cenę to bliżej będzie tym autom do 96 roku niż 2000 7,5 tys. to koszt samego auta. Wystarczy zajrzeć na Allegro aby przekonać się że w tej cenie dostanę auta w wyżej wymienionych rocznikach. No może do 1998 roku. A co z blachą?? Jest ten ocynk czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Nie muszę zaglądać na Allegro, że tak napiszę, czytałem trochę o Renówkach i coś tam w nich kojarzę Ocynk w Renówkach jest bodajże od początku lat 90. Ta informacja jednak nie jest tak istotna, bo jak napisałem te auta często uczestniczą w stłuczkach/wypadkach, są później naprawiane i rdza się pojawia. Zresztą nie tylko w Megankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi