kammat Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam!no i wreszcie stało sie !wczoraj dotarła do salonu moja długo oczekiwana Megan Grandtour wersja 1,6 110KM Dynamique kolor czarna perła z dodatkowego wyposażenia zamówiłem :felgi 17cali,przyciemniane szyby,czujniki cofania niestety nie fabryczne,nawigacja Carminat TomTom no i dotego wszystkiego pokusiłem się na przednie wloty powietrza w kolorze stalowego chromu.Odbiór samochodu prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu więc pojawią się napewno na forum jakieś fotki samochodu!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Auto super!!! Gratuluję Nie mogę się już doczekać nowego roku Szerekości i bez awaryjności życzę. Napisz jak się nią śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 kammat, Tylko dlaczego nie napiszesz o tym w odpowiednim DZIALE :!: Autko w zasadzie jest już Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi