slawinci Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) Witam. Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość ;). Do tej pory jeździłem R19 i chciałbym zostać przy marce Renault. Przyszedł czas na Megane ;). Znalazłem ładną megankę (tak mi się wydaje) http://bravo.otomoto.pl/renault-megane-sta...-C10171731.html Prośba moja dotyczy oceny tego autka lub jeśli to możliwe i tu ukłon do kolegów z Łodzi lub na co dzień bywających w Łodzi o obejrzenie tego auta.Autko jest na łódzkich numerach może ktoś wie o nim coś więcej . Zastanawiam się jeszcze nad taką http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...94173e6e1c76b,1 Chciałbym zaznaczyć że nie robię jakiś astronomicznych przebiegów, dlatego zdecydowałem się na benzynę Proszę o rady lub sugestie Pozdrawiam A taka została kupiona :],sorry że tak późno i słabej jakości. Megi to 1,6 16V 1999r. RXi ABS Immobilizer Kolumna kierownicy regulowana Komputer pokładowy Klimatyzacja manualna Lusterka zewnętrzne podgrzewane elektr. Lusterka zewnętrzne regulowane elektrycznie Poduszka powietrzna kierowcy Poduszka powietrzna pasażera Poduszki powietrzne boczne przednie Siedzenia tylne dzielone Szyby przednie regulowane elektr. Wspomaganie układu kierowniczego Regulacja lędźwiowa fotela kierowcy Zagłówki siedzeń tylnych 3 szt. Zamek centralny zdalnie sterowany Zderzaki lakierowane Światła p/mgielne przednie (Alu felgi.hak) Edytowane 19 Października 2013 przez slawinci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Obydwa adresy stron nie prawidłowe,popraw bo nic nie widzimy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Już poprawiłem sorry :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ta pierwsza jest ładniejsza . Ta druga ma inny odcień zderzaka z tyłu-coś było rzeźbione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ta pierwsza też mi się bardziej podoba choć podobno nie ma el. lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 1. Ładna, nie mam zastrzeżeń. 2. Też ładna i tez nie mam zastrzeżeń. Wybrałbym pierwszą, dwa lata młodsza i mocniejszy silnik, jeśli to bierzesz pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 W tej drugiej dziwny jest odcień tylnego lewego błotnika w stosunku do drzwi... Z tych dwóch, to brałbym pierwszą, bo lepszy silnik, już zarejestrowana, nowsza i z radiem fabrycznym ze sterowaniem (w drugiej nie widać). W drugiej są 4 szybki elektryczne... Lusterka ustawia się raz na... W pierwszej pewnie też nie ma grzanych lusterek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 A czy chromowane obwódki kratek na masce nie były we wszystkich Megankach po 2001? Jeżeli tak to z tą pierwszą coś nie tak było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 no właśnie jak z tym chromem na masce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 A czy chromowane obwódki kratek na masce nie były we wszystkich Megankach po 2001? oj chyba nie. Mogę się mylić ale chyba w tych bogatszych wersjach. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 tych bogatszych wersjach. :roll: zgadza sie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Szkoda, że nie widziałes mojej poprzedniej reni. Każdy element lakierowany, w innym odcieniu, Onbie maski to nawet kolor inny im wyszedł. ;) A mmiała tylko 9 miesięcy jak ja kupowałem. Ale mechanicznie była igła. Tylko przez to zdecydowałem sie na Megi II. I tu juz nie jest tak różowo. Ale to inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 pierwsza ma żółtą smyczkę, jak nasze forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 a w tej pierwszej gałka zmiany biegów nie powinna być inna ? czy takie były montowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 allien18, ja mam taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi