Raul Diuk Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Elo! Przeglądając forum spostrzegłem że 90% Was swe Meganki zwą Megi i tym pochodnymi. Założyłem ten temat dla osób które swe "meganki" nazywają trochę inaczej. Piszcie jakie "imiona" dajecie swoim renóweczkom ;) Ja swoją nazywam " Magdaleną" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ja tam jeszcze nie mam. ;P Chociaż w ciągu dwóch lat (dopóki nie zrobie prawajazdy) napewno wymyśle jakieś imie dla Ojca i mojej Meganeczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jak nazywam moją Renię, (no właśnie, pełna nazwa to: Renia- Megi- Scenic) już pisałem w którymś z pierwszych moich postów. Wiem także, że podobny, równie ważny temat zamknąłem kilka dni temu. No ale tamten na swoje nieszczęście był na ogólnym, a nie w OFF Topie. (wraca jak bumerang, chyba istotnie to ważka sprawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Diuk Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a już myślałem ze bede pierwszy.. ;) a tak serio, szukalem po forum takiego tematu i nie znalazlem, a tak mnie korciło aby podzielić się z kimś takim pomysłem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 I dobrze zrobiłeś, że założyłeś ten wątek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Moja Megane ma na imię Renia ;) ___________________________________________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Moja nazywa się Lejdi Megi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A ja moim maleństwem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 u mnie jest: Megi.Meganka.Megusia. Znajomi mówią że jestem głupi że tak pieszczotliwie do niej mówię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jestem pospolity: Żelazko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja na swoja wołam renatka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Żelazko to Tico! jak można tak na megane mówić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Leman666, jak jest MII HB no to jest żelazgo ;) Moja to jest MEGI i tyle :-P czasem żelazko i prasownica drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Heh kto ma Hatchbacka to ma ja tam lubie mówić na swoją meganke "Kazik" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Migrena, Reno Migrena ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi