patrulo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 a mianowicie kupiłem megane ale to juz wczesniej i sie okazało ze nie działą pompa spryskiwaczy to kupiłem jakiś zamiennik i jakiś czas było ok był dobry strumień na szybe ale po jakimś czasie ten mocny strumień zanikł teraz ledwo płyn dolatuje do szyby co moze być nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 dyszki nie są zapchane czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 sprawdzałem ale raczej nie chociaż zobacze dokładniej i przedmucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi