tam68 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panowie, co sądzicie o tym samochodzie? http://otomoto.pl/renault-megane-dti-98km-...-C10292524.html Ostatni wpis w ksiażce serwisowej pochodzi z 2003 roku. Trochę się napaliłem dlatego potrzebuję trzeźwego spojrzenia na to auto;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Kierownica bardzo wytarta... Poza tym popatrzcie na siódme zdjęcie, nie widać zbyt wyraźnie ale wydaje mi się, że na wyświetlaczu nie jest 168. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tam68 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Masz chyba rację, to nie wygląda na 168. A na Twoje oko ile może mieć przejechane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 295182 tyle widnieje na budziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Cena i przebieg to sprawa do dogadania ;) Poza tym, źle nie wygląda, ale można spotkać bardziej zadbane sztuki. Z tyłu nie ma lewego nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tam68 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 295182 tyle widnieje na budziku A czy stan kierownicy też świadczy o takim przebiegu? [ Dodano: 2009-10-27, 17:56 ] Teraz sam nie wiem co robić, bo znajomy, który na autach zna się na pewno lepiej ode mnie mówi, że za 8-10k zł to dobrego diesla nie kupię. A jakie Wy macie zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kierownica to kwestia wymiany na wyglądającą na mniej jak ta ale jej zużycie opowiada o dobrych 150-200 tyś co masz na myśli dobry diesel? dti to jedne z lepszych modeli ale jak wcześniej pisaliśmy ten ma sporo najazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tam68 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 [CIACH!!!] OK, narosło zbyt wiele wątpliwości co do tego auta i odpuszczam je sobie. Pisząc dobry diesel mam na myśli taki, którym mógłym w miarę bezawaryjnie jeszcze parę lat pojeździć. Robię ok. 30k km rocznie. [ Dodano: 2009-10-28, 22:43 ] Znalazłem coś nowego. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10314131 Czy to auto będzie miało przejechane 200k km czy wiecej? Mile widziana każda uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi