jacol_696 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam,posiadam megane I ph1 1.6e 99r mam tarcze o wymiarach 259 x 20,6 mm,chciałbym sie poradzić jakiej firmy kupić nowe,a jakich nie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ja mam od dwóch lat Textary i nie mam problemów , na innym aucie mam nacinane Mikody i też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja u siebie mam Brembo 102 zł za szt. w intercars kupowałem rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja patrzyłem na allegro i nijtanszy komplet brembo z klockami ferodo to około 320zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zależy jakie brembo max są nacinane i droższe poszukaj na http://sklep.intercars.com.pl/ poza tym ja mówię o samej tarczy bez klocków.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Tylko zwróć kolego uwage ze ja mam tarcze o tej wiekszej srednicy takie jak w wersji z silnikiem 2.0 i cena tez jest wieksza bo ok 180zl szt.w intercarsie ,ty masz pewnie 238mm wiec jest inna cena i wiekszy wybór. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 nacinane, nawierance mikody+ textary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dzieki koledzy za rady...Pozdrawiam [ Dodano: 2009-11-12, 16:10 ] A co koledzy sadzicie o zestawie boscha,klocki+tarcze,chdzi mi o trwałosc??? Miał ktos takie??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi