rudolf83 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Przymierzam sie do kupna tego samochodu http://otomoto.pl/renault-megane-piekny-cl...-C10324857.html nie zalezy mi na wyposazeniu - czego zreszta ten samochod nie ma ;) Wiem ze ma luzy w przednich kolach i tylne migacze sa koloru bialego - samochod z tego powodu nie przeszedl przegladu. Za to ma bardzo dobre amortyzatory (sprawdzone na staci). Pewny koszt naprawy ok. 500zl (potwierdzony przez mechanika), tyle tez udalo mi sie wytargowac. Pisze jednak bo to moj pierwszy samochod i chetnie poslucham jeszcze uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 tylne migacze sa koloru bialego wkładasz żółte żarówki i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi-77 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Może się mylę ale na 5 zdjęciu nie spasowana jest klapa z błotnikiem no i ten przebieg , zdejmnij ta nakładkę na kierownicę i ją sobie dokładnie obejrz [pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1979 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Fakt klapa nie spasowana ale to wcale nie znaczy że był "bity" może mu się nie domknęła sprawdź dokładnie podłogę bagażnika od spodu i od strony bagażnika. Zresztą coś podejrzanie mi to autko wygląda, nie wiem dlaczego ale ja bym odpuścił. Szczególnie jeśli ma przebieg ~100tkm i już luzy a amorki ok coś dla mnie nie tak. Ja ma w swoim Clio ponad 200tkm i dopiero teraz zaczynam słyszeć że coś się dzieje z przodem - prawdopodobnie końcówka prawa. Więc albo nie ma 100tkm tylko ok.200tkm albo był jeżdżony na bocznych drogach więc pewnie zaraz też padnie belka tylna a to też koszt od 300 używki, 500-600 regeneracja a nowa lepiej nie pytać. Dokładnie sprawdź żebyś później nie mówił że Francuz się psuje. A jest odwrotnie jeśli ktoś dba. Przez 200tkm nic mi się nie działo w autku zagazowanym ;) Moja rada jedź z nim do ASO i sprawdź po Vinie może się okazać że kilka lat temu miał przebieg 100tkm. Jeśli był serwisowany to wszytko tam wyjdzie co i kiedy było robione. POZDRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 szukaj z silnikiem 1.6, pali tyle samo a dużo lepiej jeździ - po pewnym czasie będziesz żałował, że wziąłeś 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jeżeli chcesz diesla to masz tu http://allegro.pl/item791704548_renault_megane_classic.html To auto mojego znajomego. Całe zawieszenie nowe. Tarcze i klocki też wymienione. Przebieg jest oryginalny. Też z Gdyni więc blisko by podjechać i obejrzeć. Silnik jest bez turbiny ale na miasto nie trzeba więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi