waflos Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam! Od niedawna jestem posiadaczem Meganki z 2000r. 1,4 16V z sekwencyjnym gazem. Wg moich wyliczeń zbliża mi się przegląd przy 160tyś km- co 20tyś km tak?? (aktualnie mam 156tyś) - dobrze liczę??? Planuję wymienić filtry, olej i to co będzie zużyte. Rozrząd wymieniał poprzedni właściciel przy 120tyś km. Myślę nad wymianą oleju w skrzyni biegów. Co myslicie o wymianie płynu chłodniczego, hamulcowego? - kiedy się zaleca? Dodam tylko że dośc dużo jeżdzę (ok 5tyś/mieś) no i chciałbym aby autko dobrze służyło. Na co jeszcze proponujecie zwrócić uwagę? pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 o myslicie o wymianie płynu chłodniczego, hamulcowego? - kiedy się zaleca? Zazwyczaj co dwa latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi