oset1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam! Jestem tu nowy bo niedawno nabylem meganke. Mam do wymiany przekładnie kierownicy bo leje olejem uuuu naprawde mocno. czy ktoś posiada jakies informacje jak ją zdemontować bo z pierwszych moich obserwacji wynika ze trzeba odkręcić sanki. Może ktos posiada jakąś własną instrukcję demontażu przekladni????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_78 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja już to przerabiałem. Trzeba sanki odkręcić, obniżyć silnik ze skrzynią, odkręcić koło i może jakoś wyciągniesz, a i też w środku przekładnie trzeba odkręcić od kolumny kierownicy - z tym się najbardziej męczyłem. A najgorsze, że ta maglownica znowu mokra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi