gienek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 W sobote moja rodzinka wracała z częstochowy renault trafic i pod koziegłowami dachowali az sie boje co by się stało gdyby nie był to duży samochód wyszli bez szwanku o wlasnych silach samochód do kasacji myślałem ze faceta zamorduję niektórzy jeżdżą jak wariaty Ale najważniesze jest zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 moj wujek 2 lata temu jechał megane scenic z synem i żoną dachowali przy predkosci 160km/h i kuzyn tylko był troche obdrapany i złamał sobie ręke a z auta była harmonijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Zobaczcie na to, jak wygląda po kolizji http://www.youtube.com/watch?v=S6DHokMIhWo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Koleś jest niesamowity, posłużył jako manekin zderzeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Twarz już ma chyba trochę oklepaną tymi poduchami ;-) Lubi się gościu przytulić. W renault poduchy nie trzaskają tak ogniem jak widziałem na filmie z jakimś japończykiem, tam sobie można nieźle obkopcić twarz i przypalić włosy (jak ktoś ma oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Aż mi szkoda tego auta - dali by mi, zamiast tak rozbijać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Hehe, crash test to mial Homik jak go z warzywa w czlowieka zamienili ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi