Mad2Max Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam Zamierzam kupić Megan z silnikiem diesel'a. Znalazłem taką ofertę i proszę o ocenę tego auta http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10208261 ja zauważyłem tylko wgniecenie przy prawym przednim reflektorze. Proszę o pomoc jutro mam jechać oglądać to auto ale nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Nie widzę zastrzeżeń. Skórę, to ma, ale na kierownicy i mieszku zmiany biegów. Bogate wyposażenie, ale ksenonów, to ona nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Nie zapominaj, że możliwe jest i to, że właściciel tej Megi zafundował sobie "zenony", czyli ksenony domowej roboty. Dużo tego teraz jeździ po drogach, takie auta łatwo rozpoznać bo walą takie światła po oczach niemiłosiernie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 meganecoupe02, to jest skóra - typ eco alcantara, wersja odwrócona, taki trochę zamsz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ładne autko, możesz się nim zainteresować i zobaczyć jak to jeździ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 zwróćcie uwagę na felgi, czy to nie są koła z systemem PAX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 bronius, ten system był montowany w Scenicach od 2002 roku, w zwykłych Megankach chyba nie. Poza tym nie ma wyświetlacza "z samochodem" przy wyświetlaczu od radia. U mnie na parkingu na uczelni stoi Megana na takich felgach, jak spotkam właściciela to zapytam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie trzeba właściciela pytać, wystarczy spojrzeć na oponki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi