MarcinD77 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam, To mój pierwszy post więc jak nie ta kategoria to nie bijcie pls. Chciałbym kupic Megankę - w necie znalazłem coś takiego: http://otomoto.pl/renault-megane-C10447072.html Może jestem zbyt podejrzliwy ale jednak jak dla mnie, coś ta cena jest mocno obniżona. Może ktoś jest z Rzeszowa i widział ten samochodzik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Rzeczywiście tanio, za tanio. Maska na pierwszym zdjęciu nieco odstaje, choć może to tylko złudzenie. Przebieg malutki, ale kierownica trochę zbyt mocno się świeci. Niby od pierwszego właściciela, więc dokumentacja powinna być kompletna (o ile oczywiście nie jest to auto od pierwszego właściciela ale w Polsce) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinD77 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Orientuje się ktoś czy np. taki samochód - w tym wieku - może byc nadal obciążony leasingiem - w sensie że np. zaległości w spłacaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Poproś o nr. VIN i sprawdz w serwisie podadza ci kiedy był i jaki miał przebieg, i warto wydac kilka złoty i podjechac na stacje niech sprawdza jak sie bys decydował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megima Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Kontakt tylko na maila, więc pewnie oszust na zaliczkę. Zdjęcia robione w lecie. Sorry, ale podajesz link do ogłoszenia, gdzie masz bardzo bogatą wersję, a za te kasę nie kupisz najtańszej sprawnej meganki 2, cena auta za tanio o jakieś 10.000 i piszesz "może jestem zbyt podejrzliwy". Napisz maila i zapytaj ile chce zaliczki, żeby zniknąć bez śladu :P Auto stoi koło jakiejś firmy, są reklamy, znajdź do nich nr. telefonu i się spytaj czy ktoś nie sprzedawał od nich, jakiś pracownik czy ktoś meganki w lecie, bo teraz ktoś na podstawie ich zdjęć chyba chce naciągnąć na zaliczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 MarcinD77, odpuść sobie...cena te auto eliminuje.Jakiś przekręt na pewno.Kto sprzedaje auto za 50% wartości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megima Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 wpisz go google.pl jego maila. Oto co się pojawia (link niestety nie aktywny, kopii nie ma) Uwaga na kolejnych oszustów [z otomoto] Do: [email protected] Data: 12 Lipiec 2009 (Niedziela), 8:52 Witaj Daniel Wysłano zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C9205969 (Opel Vectra) ... www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=234705&c=58&f=20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin i ksenia Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 no dokładnie może 50 % ceny to nie jest ale zdecydowanie za niska może gościu chce pilnie sprzedać ten samochodzik ale ja bym w benzyne nie inwestował na twoim miejscu słabe wtryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Jakie słabe wtryski? O czym Ty mówisz? Z tym silnikiem to w phase I mogą być głównie dwa problemy: KZFR oraz cewki Sagem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinD77 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Do: [email protected] Data: 12 Lipiec 2009 (Niedziela), 8:52 Witaj Daniel Wysłano zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C9205969 (Opel Vectra) ...www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=234705&c=58&f=20... Tak, dziś rano to znalazłem (zanim tu wszedłem) Sytuacja jest raczej jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Auto stoi koło jakiejś firmy, są reklamy mało spostrzegawczy jesteście i ten co robił zdjęcia. Ta firma to "Lakiernik Samochodowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinD77 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Celem ostrzeżenia tylko dodam że nowy adres email pana [email protected] to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi