waflos Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam! Tak jak w temacie czy ktoś montował jakieś chromowane elementy karoserii w swojej megance? - listwy, nakladki na lusterka - klamki, grill. Moze podzielicie się jakimiś wskazówkami i umieścicie zdjęcia swoich cacek? Ja w mojej megance kombii planowałem zamontować chromowany grill oraz przykleic chromowane listwy wzdłóż auta na dole szyb - tylko nie wiem czy będzie dobrze wygladało ponieważ dolna linia szyb nie współgra z boczną szyba bagaznika - może ktoś juz robił to i może się pochwalić (fotki). Myślałem też o xhrmowanych nakladkach na lusterka ( mam nielakierowane) ale obawiam się że będzie trochę troącić wiochą. proszę Was o opinie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypych Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 obawiam się że będzie trochę troącić wiochą. Jeśli zrobisz to z głową i umiarem powinno być ok., (chociaż osobiście zrobiłbym to bardzo delikatnie) PS. Jaki kolor megi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waflos Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 PS. Jaki kolor megi? Srebrna - niestety...przy ciemnych lakierach chrom najładniej sie prezentuje. Co sądzisz o tych listwach bocznych?-szukałem jakis fotek w necie ale nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypych Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Co sądzisz o tych listwach bocznych?-szukałem jakis fotek w necie ale nic nie znalazłem. Moim zdaniem listwy boczne bym darował- ale to tylko moje zdanie (jeden blondynki, drugi brunetki ;-) , więc ciężko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 obawiam się że będzie trochę troącić wiochą i to jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Czemu?? ja mam i jest calkiem sympatycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi