Vojtas90 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam ostatnio wymieniłem uszczelke pod głowica, rozrząd i pompe wody i samochodem nie idzie jezdzic szarpie na każdym biegu i gasnie wiecie moze jaka jest przyczyna To sie stało zaraz po wyjezdzie z warsztatu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilf Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam, na moje oko poprostu rozrząd przestawiony o jeden ząbek. Jeśli mam rację w co wcale nie wątpie, najlepiej byłoby gdybyś szybko odholował auto spowrotem do mechanika żeby to ustawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo44 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Miałem to samo po wymianie uszczelki głowicy i rozrządu. Przyczyna był słabo dokręcony przewód masowy między silnikiem a komputerem . Odkryłem to dopiero po kilku dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojas78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja sie przychylę do opinii kamila tez miałem to samo tj. przestawiony rozrząd po prawidłowym ustawieniu inne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi