0andrzej0 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No właśnie to jest dość duży problem z tą podkładką ale myślałem o tym żeby zastapić ja jakimś klejem zapobiegający odkręcaniu albo spróbować odkręcić bez niszczenia jej ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Bez zniszczenia nie odkręcisz, ale jest na to sposób. Jak mechanik mi zmieniał drążki to w jednym nie było tej podkładki, więc skręcił to na klej do metalu, ale taki najsłabszy, żeby w razie czego można było odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0andrzej0 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Widzę że mieliśmy taki sam pomysł z tym klejem, ale udało mi się odkręcić bez zniszczenia podkładki za pomocą małego "śrubokręta" ale w drugiej maglownicy wystarczyło że odkręciłem i tez nic się jej nie stało Ale za to zauważyłem że oleju mi wspomaganiu ucieka w miejscu nad rozdzielaczem na połączeniu z kierowniczą. [ Dodano: 2009-11-30, 23:44 ] Ma ktoś może schemacik rozdzielacza od wspomagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi