kefas79 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam Mam problem z doborem relingow do mojej meganki, ostatnio zakupilem relingi od gostka,ktory twierdzil ze sa one uniwersalne i pasuja do kazdego autka, niestety do mojej meganki nie pasowaly , chwyty zaczepialy sie poduszczelki drzwiowe ale wtedy nie moglem domknac dzrzwi i dupa zimna :P. Ostatnio na allegro znalazlem oryginalne relingi do megana : http://allegro.pl/show_item.php?item=80698...82+wys%C5%82any. Prosze mi powiedziec czy one beda pasowac do meganki oraz jak sie je montuje ? w miejsce tych listw dachowych ? trzeba je sciagnac ? a meganke posiadam taka jak ta : http://images02.olx.pl/ui/1/75/29/f_13546629_1.jpeg z gory bardzo dziekuje za pomoc :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilf Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam, w instrukcji jest napisane że w tych listwach na dachu są otwory na relingi,schowane pod takimi przesuwanymi "przesuwadełkami", obejrzyj listwy, powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas79 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam dzis obejrzalem te listwy gumowe i nie ma nigdzie na ich dlugosciach otworow na relingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilf Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam, być może jest to różnica wynikająca z wersji wyposażenia, trudno powiedzieć, nic to nie zmieni ale jutro w wolnej chwili pstryknę fotkę tych nazwijmy to "uchwytów" i wrzucę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 kefas79, widziałem na parkingu taki bagażnik zamocowany w Megance takiej jak twoja i dokładnie tak jak to opisałeś. Samochód był zamknięty więc pasowały. Widać uniwersalne nie pasują. Te z aukcji powinny być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi