Vivaldi Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 a mogą wyskoczyć z między uszczelki a podsufitki? Miejsca nie są oznaczone, jakby nic tam nie było ale może rozrywa się cycóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Vivaldi, z tyłu nad okienkiem powinno być oznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 nad tym małym? Znaczy się nad półką ? W sumie retorycznie pytam , bo to jedno jest okienkiem (małym) Chyba nie ma oznaczeń ale oblookam dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dokładnie tak. Znalazłem na Allegro to, co mam na myśli: Wersja 4 poduszki: http://allegro.pl/item795092683_scenic_lif...tik_slupka.html Wersja 6 poduszek: http://allegro.pl/item825009742_plastik_ta..._1999_2003.html Jak widać na zdjęciach biała wstawka, czyli jasna podsufitka, czyli wersja Privillege Do Moderatorów: powyższe wywody pomogą przy zakupie auta rozróżnić gdzie i jak są umieszczone jaski :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 dzięki , no to ja mam 4 poduszki ;-) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jak wiecie czytanie ma przyszłość więc się polekturowałem (sporo czasu zajęło mi wyszukanie specyfikacji technicznej ) ale, macie rację były wersje scenica z tylko jedną poduszką. Co nie oznacza że wszystkie tak miały!!! ja na takie nawet nie patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Robak, były nawet takie co nie miały żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 bronius, wiem doczytało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi