Basenji Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jakiego macie przyjaciela? To mój: Pies rasy Basenji. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A to mój przyjaciel: Asmar West End - Owczarek Niemiecki długowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 dachowiec pospolity, a wolam na nia Kluska. a tutaj Kluska usadowiona wygodnie na fotelach z r5 gtt, ktore wlasnie przyniosl dhl. trzeba bedzie sie jutro z rana zerwac i zalozyc przynajmniej jeden przed praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A to mój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A to mój-wabi się Demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venus Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 moj przyjaciel niestety zdechl ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Przykro mi venus.. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mój psi przyjaciel Owczarek Niemiecki - Bary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 To jamnik szorstkowłosy (dlatego szczotka ) Nazywa się Buena Pueblo ale wołamy na nią Maja a tu jej galeria Moja Maja Rozczochrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja mam tekiego przyjaciela ;-) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 wypasik z retro Warszawy 223 , oj dawno takiego nie widziałem. A co do tematu przyjaciel to myślałem że najlepszym przyjacielem człowieka jest kobieta :) :) , żarcik towarzyski :) sam mam psiaka .... kobiete z resztą też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecolog Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 A ja mam tekiego przyjaciela ;-) :-P zastanawiam sie nad psem tej rasy czy mocno się ślinią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 a ja mam, papugę .Dzeci molestują mnie o jorka ale pwtarzam mojej zonie jak będzie wyglądał facet 190 wzrostu na spacerze z takim maleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja mam sąsiada podobnego wzrostu i chodzi na spacerki z yorkiem, wcale tak źle to nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 a ja to słyszałem, ze kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka ale to tylko zasłyszane wiec moze plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi