BORUTApl Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 a ja mam, papugę .Dzeci molestują mnie o jorka ale pwtarzam mojej zonie jak będzie wyglądał facet 190 wzrostu na spacerze z takim maleństwem Zdarzyło mi sie spacerować z szczeniakiem yorka i byłem mile zaskoczony bo zaczepiało mnie dużo osób a w szczególności płeć piekna. Więc na spacer jak najbardziej ale bez kobiety A ja mam kota ale nie mogę w tej chwili znaleść zdjęć będą póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Z moich obserwacji (nie z własnych doświadczeń) do zawierania znajomości świetny jest Labrador Kolega ma takiego i kilka razy spacerowaliśmy z nim :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol NE Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 http://bemol.vlo.elblag.pl/fotki/bax.JPG Jamnior krótkowłosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 czy mocno się ślinią ? Mokro w aucie nie mam i szyby też nie są zaparowane więc chyba wcale ;-) No i rano nie trza wyprowadzać :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ja miałem psa (owczarek niemiecki), który uwielbiał jeździć samochodem. Jak były większe przyspieszenia to ciągle machał ogonem Każdy spacer zaczynał się od obwąchania mojego auta i próby uproszenia mnie by tam wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 hehe tak to chyba wilczurki maja. to samo wilczor kuzyna, ledwo drzwi uchylisz ten juz w aucie. obojetne jakim raz go kuzyn nie upilnowal na parkingu pod centrum handlowym i komus wskoczyl do auta i czeka na przejazdzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Widze ze wsrod Megankomaniakow, wilczury w modzie, ja mialam jamniora dlugowlosego... uwielbial jezdzic samochodem. @ Bemol NE - super zdjecie, od razu mozna sie zakochac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol NE Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jamniki wszystkie lubią chyba "wozić się" W szególności kochają przyklejanie morkego nosa do szyby i drapanie pazurami plastików wewnątrz autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A ja mam krolika, zrobie zdjecia, tylko teraz sie gdzies schowal, chyba pod wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 no jamniory rzeczywiscie uwielbiaja mazanie mokrym nosem po szybie Easy, tez mialam krolika, ale niestety zginal smiercia tragiczna, jakies drapiezne ptaszysko porwalo go w swoje szpony gdy kical sobie po dzialce... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Moj sie nawet boi wyjsc na balkon, takze mu to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Z moich obserwacji (nie z własnych doświadczeń) do zawierania znajomości świetny jest Labrador potwierdzam :-P Oto nasza Lola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja mam piesa:) Azorek:] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_B Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 To ja... Czarek (West Highland White Terrier = Westie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A to Inspektor Piesiak po pracy: Więcej o przygodach Inspektora na Dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13246 zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi