Basenji Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Basenji w locie zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farinelli Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A to mój Terrierek [bRABUS] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 to pies mojej kobiety; czyli prawie tak jak by był mój świetny; można z nim "pogadac" (bynajmniej nie po pijaku :) ) z rasy Labrador http://img486.imageshack.us/my.php?image=hpim2562ac2.jpg do tego lubi szybką jazdę samochodem, wiec nic więcej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 To moja Chihuahua. Wabi się Hesia. Jazdy samochodem nie znosi. W ubiegłym roku podczas jazdy do Zakopca wpakowała się pod fotel i sie trzęsła. Trochę jest szurnięta, ale ogólnie fajna qmpelka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 mackos, moja narzeczona ma mieszanca, wielkosci wilczura, i tez sie nazywa Hesia i tez nie znosi jazdy autem, ale pokazuje to np wymiotujac... ;] poza tym to cudna suka :) a najlepsze jest to, ze Ania ja wytresowala a mnie slucha tak samo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ciekawi mnie jedna rzecz jakie zwierzaki hodujecie jeśli chodzi o mnie to mam 2 kanarki (śpiewające) i akwarium 240l z rybami z jeziora malawi a wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja mam tylko zwierzaki w TV :D :D :D Hoduje piszemy przez "H" a nie "CH" :D ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Odgrzebałem, bo w końcu zrobiłem mojemu zwierzakowi zdjecie :) Oto on: A nazywa sie... Królik - orginalnie, nie? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A o to moja pociecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) To moja suczka Oxa Edytowane 27 Maja 2011 przez Gregorrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 to mój przyjaciel. 2 miesięczny york ;) zwie sie sisi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wszyscy psy... To ja was kotką ;) Charis, roczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie wszyscy ;) Oto Tofik. Rozrabiaka. Fotele_destroyer. PieszczoH Na zdjęciu miał tylko 4 miesiące...teraz ma roczek i jak kazdy porządny MaineCoon jest wielkim kocurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 arni88, jak Ci podrośnie tak do 3miesięcy napisz mi na PW czy też jest z niego taka psota, bo mój załatwił mi ładowarke, pantofle, buty i plecak....i zawsze robi kupe pod moim krzesłem od pc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 2 miesięczny york Karma dla kotów 8-) Np. moich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi