Vargas Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam. Dziś zauważyłem że podczas zamykania i otwierania auta to zapalają się kontroli w licznikach i w pokretłach regulacji nawiewu, a co najdziwaczniejsze jak nacisnę przycisk w kluczyku to rusza się tylnia wycieraczka szyby. Zauważyłem jeszcze że wogóle nie reaguje zamek tylnej klapy ( nie zamyka, nie otwiera) http://www.youtube.com/watch?v=YLyCeLEufyM Chłopaki co może być przyczyną takiego zachowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 zwara jest przyczyną szukać dobrego elektryka bo gdzieś nie masz masy i przez to ci przerzuca sygnał prądowy z immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ogólnie objaw powstał (tak mi się wydaje) jak odebrałem autko od blacharza, w podłodze zaspawał mi dziurkę ale akumulator odłączył gdyz zegarek pokazywał złą godzinę. Kurka mola ale się wkurzyłem. A podpięcie do kompa coś pomoże? czy tylko do elektryka i niech on szuka przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 elektrykos niech szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Umówiłem sie już z elektrykiem. Dziś zauwazyłem jak odłącze kostkę od tylnej wycieraczki to gaśnie oświetlenie zegarów i nadmuchu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi