marcin.m Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Goraco zapraszam wszystkich sympatyków ASG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Mam kilku maniaków w firmie :->. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.m Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Zapraszam zainteresowane osoby na forum http://wmasg.pl/index.php, lub jeżeli jest ktos chetny mozemy popisac na naszym forum .Działamy generalnie w Łodzkim -kamuflaz flectran AVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Eee tam ASG. Ja się paintballem jaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja również paintaball ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wolę prawdziwą a nie substytut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.m Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Prawdziwa ma jedna wade , bawisz sie tylko do pierwszego i zarazem ostatniego trafienia ;-) paintballem miał jedna wade , żona nie wyrabiała z praniem :-P , a ASG wg mnie jest bardziej rekonstrukcja prawdziewego pola walki niz paintball , ale zabawa przednia Pozdrawiam wszystkich maniaków paintballa i ASG . Jak sa pytania ,prosze piszzcie na pw AWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Z jakim praniem? Jeden strój, nie piorę cały sezon. Dopiero po sezonie piorę cały komplet (spodnie, kurtkę, czapkę, kamizelkę). Trzeba nie dać się tyle ustrzelić :-P Kiedyś (RAZ) próbowałem pograć w ASG. Owszem, nie lata się z butlami, te pistolety są po prostu realne. Ale jak ja strzelam takim pistoletem, z którego takie malutkie kulki wylatują i nawet nie widzę gdzie ta kulka leci - to mnie szlag trafia ;-) Dlatego zrezygnowałem z ASG i zacząłem grać w Paintball. Tam widać, gdzie kulka leci, są "realistyczne" trafienia no i bardziej boli jak się dostanie (tutaj też - bardziej realne). Dlatego dla mnie prym wiedzie paintball ;-) Kiedyś można zrobić jakiś spot z paintballem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.m Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ok , a co do malutkich kulek ,to jak wiesz wszystko zalezy od fps i od ludzi ,jak ktos jest terminatorem to nic sie nie poradzi ,a jak dostaniesz z dobrego karabinka ASG to poczujesz ,na tym polega ta zabawa. Moze kiedys mozna by ustawic taka impreze ASG kontra Paintball , ciekawe czy beda chetni ? ( dosyc niespotykana moze byc impreza Grunt to miec jakiegos konika Serdzecznie pozdrawiam [ Dodano: 2009-11-27, 15:59 ] Tak dla wyjasnienia dla tych co niewiedza a chcieli by sie dowiedziec co to jest Air Soft Gun Airsoft jest młodą w Polsce zabawą o zasadach zbliżonych do paintballu. Stawiany jest tutaj jednak znacznie większy nacisk na realizm podczas zabawy. Dla jednych jest pasją i sposobem na życie sam w sobie, dla innych jedynie półśrodkiem do podnoszenia kwalifikacji w szerszej działalności paramilitarnej. Link do regul i zasad BHP - i jak to wyglada wg prawa :P http://www.wmasg.pl/artykuly/air_soft_gun/...(prawo_asg)/14/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 hmm.... z tego co widze to najciekawsze są z napędem elektrycznym, bo jeśli chodzio sprężynowe to tylko pompy ciekawe ciekawe może znajde sobie nowe hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi