Gość gomez.pl Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 witam mam radio od megane II ph I i zastanawiam się czy to radio bedzie pasować do Megane II ph II oraz Scenic II ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 gomez.pl, wymiarami na pewno lecz wtyczka jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 chodzi o scenic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 gomez.pl, nie...chodzi o ph2.Ph1 od ph2 rozni sie wtyczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam, chciałbym dorzucic swoje 3 grosze... Niedawno siadło mi oświetlenie panelu sterującego radia, więc postanowiłem, że nie bedę sie bawił w lutowanie (chyba, że ktoś wie w jakim miejscu ) i zakupię radyjko używane. Pojawiło się pytanie, a mianowicie czy mając kaseciaka model 22DC259/62P ze zmieniarką mogę wpakować radio na płyty ? Jeśli tak to które ? Jakie są ograniczenia bo mam scenic-a 1 Ph2. Wielkie dzięki za wszelką pomoc. No i dodać muszę, że szukałem podobnego tematu ale nic mi nie pokazało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi