krzys16V Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam czy kierownica w tym aucie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10743273 i tym http://moto.gratka.pl/tresc/renault-scenic...8c69b61007f8d,1 (to to samo auto) jest z przed liftingu czy po? Pewne jest to że nie jest bezwypadkowe (może było tylko poobijane) i przebieg nie jest oryginalny. Oglądałem wczoraj to auto i nie bardzo pasuje do opisu sprzedającego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Kierownica (lub tylko pokrywa poduszki) chyba jest po lifcie. Dodatkowo gość chyba nadużywa Plaka czy inego tego typu swiństwa :roll: (przynajmniej ten z Otomoto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 krzys16V, tak kierownica jest po lifcie, a samochód jest przed liftingowy także to wiele wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 W serwisie się dowiedziałem że przebieg jest spoooro większy, więc wyleczyłem się z tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp72 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Moim skromnym zdaniem(foto). Ale zobacz wszystkie szyby i lakier dla pewności. Może tu znajdziesz swoją renię--> http://bezwypadkowe.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Oglądałem ile się dało, zderzak jaki taki cały luźny, brakowało kilku zaślepek, przednie zawieszenie daje troche do myślenia, chociaż w czasie jazdy wogule go nie słychać, przednia szyba też pęknięta zresztą nie jest już oryginalna, przypadkiem klima też nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Zdecydowanie odpuść sobie i szukaj dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ogłoszenia są nie aktualne. Chyba ktoś dał się nabrać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 zawisza1980, a potem będzie psioczył,że tak się psuje.A tak 5 kilo szpachli,mała korekta silnika i sprzedający jak i kupujący(na razie) zadowoleni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Cięcie ... niestety, w serwisie w 2008 roku miał 280 tys,km Odsyłam do lektury regulaminu forum. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi