jazel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Robak - mi w Poznaniu pod Uniwerkiem zwineli wklady. Nie ma reguly! Tak czy siak - jestem raczej przekonany ze nie chodzilo o cale auto. Chcieli kratke, albo cos spod kratki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ja sie w Meganie pożegnaez z jadną zaslepką z alu felg + halogenami (teraz mam przewiercone śruby). Wczesniej z laguny "uszły" mi tez halogeny + listwa wraz z kierunkiem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kratkę raczej bardzo ciężko jest odkręcić bez otwarcia maski (niemożliwe raczej) lecz na świecie są takie cuda o jakich się nie śniło filozofom (u mnie kratka przykręcona jest 1 zwykłym wkrętem na płaski srubokręt i 1 toroxem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi