kbarann Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mam pytanko jade pooglądać dzisiaj jedną Megane dla żony.. Powiedzcie szczerze ile to warte jest kasy http://www.allegro.pl/item840008066_renaul...ne_1_6_98r.html z informacji od sprzedającego dwa pęcherzyki na tylnych błotnikach oprócz tego reszta super... auto niby zadbane w środku... okaże się koło 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Moim zdaniem cała lakierowana. - lusterka od phII - zderzak przód źle polakierowany, nawet ucho od holowania się nie uchroniło - listwy pod przednimi lampami polakierowane w kolor - przód źle spasowany (patrz drugie zdjęcie, migacz po lewej) - z tyłu klapa za głęboko wciągnięta dołem - brak bocznych uszczelek pod maską - brak plastikowych nakładek na progi (wewnątrz) - brak nakładek na śruby wycieraczek To tak na szybko, podejrzewam, że na żywo lepiej nie będzie. Progi mogą ukrywać spapraną robotę blacharza/lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 faktycznie... dlatego stoi tyle czasu jadę coś innego obejrzeć Peugeot 206 http://www.allegro.pl/item840325312_peugeo...5_drzwiowy.html auto uderzone z przodu delikatnie było... tu się przyznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 To by tłumaczyło brak halogenu Miałem okazję pojeździć 206 3 drzwiową w dieslu, bardzo przyjemnie się jeździło, ale to była wersja jakaś bogatsza (kubełki i ogólnie wypasik). Coupetka jednak ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 wiesz łądniejsza napewno ale kurcze 5 drzwi ma 206 i tutaj przemawia na plus... nie tylko brak halogenu ale jeszcze inny kolor kierunkowskazu bocznego mówi gdzie było autko uderzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jeżeli auto ma być używane przez więcej niż 2 osoby (zwłaszcza dzieci) to bierz 5 drzwiowe. Coupe byłoby niewygodne i szybko byś musiał sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 meganecoupe02, mam Twingo dlatego szukam czegoś 5 drzwi i coupe bo akurat żółta się żonie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi