wojtass88 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam Zamierzam kupic megan-kę;D Clasic z silnikiem 1.6 ... i tu mój problem nie wiem ilu konny ten silnik jest;D czy 75 czy 90 jak to mogę sprawdzic?? Nie ma KW w dowodzie więc nie wiem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Może coś więcej ? rok ? model ? najlepiej zapodaj link do aukcji jeżeli takowa istnieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 tu bardziej chyba chodzi jak rozpoznać wizualnie silnik ile może mieć koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass88 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W sumie zapomniałem;) No więc tak jest z roku 1998 więc wtedy były dwa silniki o tej pojemności [ Dodano: 2009-12-03, 21:43 ] a z linka raczej nic nie wywnioskujesz gdyż jest tylko zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 http://www.megane.com.pl/printview.php?t=6...f20dcc8d33066d0 tu masz opisane jak rozróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass88 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A więc tak. Jutro już kupuję ten samochód ... ale mam inny problem okazało się że z maglownicy Cieknie olej Czyli trzeba to uszczelnic tylko czy muszę dawac to do regeneracji?? czy wystarczy jakoś to zabezpieczyc?? [ Dodano: 2009-12-05, 18:41 ] A i czy jakoś da się rozpoznac za pomocą numeru VIN ilu konny jest ten silnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Za pomocą VIN-u dowiesz się wszystko - łącznie z wersją wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass88 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ale gdzie mogę to sprawdzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 W każdym jednym ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass88 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A nie ma jakiejśc strony czy coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 jak maglownica cieknie to już bym sobie darował samochód... koszt regeneracji ze wspomaganiem to razerm z robocizną dałem 700 zł :/ zobacz czy niema luzów na kierownicy bo ja już miałem i co tydzień musiałem dolewać 0,5 litra oleju to wspomagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass88 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Znaczy tak.. Koszt regeneracji to sobie zaplanowałem. I Jestem świadomy ile kosztuje. Ale tobie chodzi że po naprawie musiałeś dolewać??Bo rozumiem że przed. A i jeszcze jedno pytanie jaki tam olej idzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 oczywiście przed naprawą ja powiedziałem że do wspomagania i że czerwony (identyczny jak do przekładni automatycznych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O. Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Czesc.widze u was na forum duzo tematow i nie wiem gdzie odpowiednie bedzie napisanie mojej prosby a pisalam juz w jednym ale niestety nie otrzymylam odpowedzi... wiec prosze o wyrozumialosc otoz Jezdze 2 lata meganka coupe 1.6 i mam taki problem i mysle intenstywnie czy oplaca mi sie instalowac w niej gaz , jest z 98r. ? widac troche slady korozji na blachac i podwoziu ale ogolnie stan jest bardzo dobry. dzieki za rade jakiegos fachowca ;)a jak to jest z blachami w renault'ach? trzymaja sporo czy trzeba inwestowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi