MrTea Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam Jako iż sprzedałem w październiku swoje a3 rozglądam się za innym wozidłem. Kwota do wydania to 24tyś. Musi to być kombi a pod uwagę biorę min. Audi A4 Avant 2000-2001 TDI Volvo V40 - 2002-2004 Dci Passat B5 FL TDI jako kolo zapasowe Peugeot 406 HDI 2002-2004... Co byście proponowali? Wady aut: A4 ma słabe wielowahaczowe zawieszenie i jest najmniej bezpieczny z wymienianych (NCAP) W V40 często leci dwumas, silnik konstrukcja renaulta Passka ciężko znaleźć w dobrym stanie i go kradną A Pug szybko traci na wartości Macie może jakieś inne propozycje ale sugestie? Niestety A3 odpada bo na sportbacka mnie nie stać Myślałem jeszcze o Golfie 4 Variant (jest brzydki jak kupa jeża i nie ma zbyt dobrych opinii wsród kierowców) i o Scenicu 2 ale do tej kwoty nie znajde nic ciekawego w DCI ... __________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Praktycznie sam wykluczyłeś wszystkie auta i słusznie. Napisz czemu nie młodsza i ładniejsza MII GT? ;-) Można jeszcze przyjrzeć się Focus-owi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 wydam na siebie wyrok.. bo Megi 2 nie podoba mi sie .. Scenic tak ale Megi nie Mysłałem nad laguną ale to temat rzeka i samo przez siebie się wyklucza z grona aut godnych uwagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi